wie zoeken wij?
Heb jij een gezonde ambitie en zoek je een nieuwe uitdaging? Voor gemotiveerde en gedreven mensen hebben wij altijd werk! Ben jij opzoek naar werk maar weet je niet precies wat jouw droombaan is? Geen probleem, wij willen jou helpen om hierachter te komen en een passende baan te vinden. Het is onze missie om voor iedereen een goede baan te vinden! Laat ons helpen jouw droombaan te vinden. Stel jezelf voor en wij gaan ook voor jou aan de slag!
Hieronder een selectie van de actuele vacatures. Niet alle vacatures staan hier vermeld dus schrijf je in en ook voor jouw gaan wij een nieuwe uitdaging zoeken!

wat doet stafmaat voor jou?
Bij ons gaat het om de mens. Je bent ons visitekaartje. Plezier in je werk is voor ons belangrijk. Jij maakt het verschil. Daarom bieden we een passend salaris. We zorgen voor een plezierige werkomgeving.

wat maakt ons bijzonder?
De mensen die er werken! Zij staan centraal. Wij willen met elkaar mooie herinneringen maken. Niet alleen door de mooie uitdagende projecten en opdrachten, maar ook door samen te genieten van de mooie dingen in het leven.

maak kennis met ons
Leer ons kennen en beslis dan of je met ons mee wilt doen.