Buitengewoon is bij ons standaard!

Stafmaat is een platte en slimme organisatie waarvoor elke dag enthousiaste medewerkers op pad gaan naar een diverse groep opdrachtgevers. We steken onze ambities niet onder stoelen of banken en durven tegen de stroom in te denken én te handelen. De relatie met onze klant en medewerker gaat ons aan het hart. Zeker in een branche waar de kwaliteit gemakkelijk het kind van de rekening is wanneer er op kosten bespaard moet worden. Wij investeren in de kwaliteit van diensten en processen. Maar bovenal in onze klantrelatie.

Gewoon door het buitengewone tot onze standaard te maken, door enthousiast voor onze klant aan de slag te gaan en glashelder in onze dienstverlening te zijn.

cees
Cees van der Vlist (Algemeen Directeur)

Deskundig
Ons team bestaat uit professionals met een ’can-do’ mentaliteit. We hebben meer dan 60 jaar ervaring in huis en meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van detachering. Onze medewerkers zijn gemotiveerd, energiek, professioneel, hebben oog voor de relatie en verhoudingen en opereren met een gezonde dosis humor.

Voordelig
We durven elke vergelijking aan met andere collega’s. Bij ons geen grote overhead. We houden het graag simpel en u vindt dat terug in ons tarief.

Laagdrempelig
Bij ons geen telefoonnummers met allerlei keuze menu’s. U belt ons gewoon op ons mobiele nummer (06-53106626). Op elk moment van de dag 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bedrijfsprofiel
Stafmaat heeft voor elke situatie passende  facilitaire oplossingen: op zowel strategisch, tactisch als uitvoerend niveau. Stafmaat is de bewezen partner in advies en uitvoering, van consultancy tot integrale facilitaire diensten, en zorgt voor de juiste mensen op de werkvloer, van (technisch) housekeepers tot receptionisten.